O NAMA

Poslovanje obitelji Vukušić utemeljeno je 1990. godine sa sjedištem u Poreču, prekrasnom gradu smještenom na poluotoku Istra. Od samog početka poslovanje je funkcioniralo kao obiteljski posao, koji je do današnjih dana nekoliko puta mijenjao smjer poslovanja kao i nazive tvrtke, tražeći pravi put i pokušavajući se profilirati kao kvalitetna tvrtka.

Poslovni konzalting i posredovanje u prometu nekretninama iskristalizirali su se kao primarne djelatnosti u kojima je okupljen iznimno kvalitetan tim profesionalaca te se ostvaruju značajni poslovni rezultati.

M Chanaan Poreč Investitorima nudi ne samo velik broj iznimno atraktivnih projekata već im svojim znanjem, iskustvom i timom stručnjaka koji okuplja  stavlja na raspolaganje svoje bogato iskustvo, omogućuje poslovno savjetovanje pri investiranju i u ime investitora pribavlja sve potrebne dozvole, studije i dokumentaciju, izrađuje poslovne planove, upravlja projektima te investitore prati do finalizacije projekta.

M Chanaan tim bavi se i  posredovanjem u prometu nekretninama, renoviranjem, gradnjom, projektiranjem i nadzorom. Posjedujemo veliko iskustvo u ulaganju u stare kamene kuće i njihovu adaptaciju te gradnju novih nekretnina u istom stilu.

U ponudi M Chanaan nekretnina možete pronaći tradicionalne kamene kuće, stancije (stara napuštena obiteljska gospodarstva), moderne građevine i vile, hotele, turistička naselja, kampove, pansione, projekte budućih golf-igrališta s hotelsko-turističkim sadržajima, marine te razne druge projekte i nekretnine. Najveći broj nekretnina u našoj ponudi nalazi se na obali i u unutrašnjosti Istre, na Kvarneru i u Dalmaciji. Usluge konzaltinga, upravljanja projektima i posredovanja u prometu nekretninama nudimo na cijelom području Republike Hrvatske.

Svakom klijentu posvećujemo potpunu pažnju i na M Chanaan tim možete računati i nakon obavljena posla jer s klijentima ostajemo u kontaktu te smo im dostupni za sve informacije i naknadne poslove u djelokrugu svog poslovanja.

Od samih početaka posao je bio fokusiran na trgovinu (uvoz – izvoz), zastupanje stranih osoba i tvrtki te poslovni konzalting o investicijama na području Republike Hrvatske, Austrije i Poljske. Ostvareni kapital investiran je u ugostiteljske objekte, diskoteke, turizam, nekretnine i u razvojne projekte poput marina te projekte golf-igrališta s pratećim hotelsko-turističkim sadržajima.

Osim što nudimo bogatu paletu usluga, zainteresirani smo za suradnju s novim partnerima kao joint-venture u nekim projektima. Želite li investirati u razvoj projekata na području Republike Hrvatske i ako imate zanimljive poslovne planove i prijedloge, obratite nam se s povjerenjem. Očekujemo Vas s timom specijaliziranih partnera bogatog poslovnog iskustva.