INVESTICIJE

M Chanaan Poreč djeluje na području Hrvatske i inozemstva te okuplja tim vrhunskih domaćih i inozemnih stručnjaka s područja projektiranja, urbanistike, geodezije, studija krajobraza, konzervatorstva, arhitekture i odvjetništva. Ukoliko trebate poslovno savjetovanje, konzalting, izradu poslovnog plana ili upravljanje projektima bilo u Hrvatskoj ili inozemstvu stigli ste na svoje odredište. M Chanaan Poreč vam omogućava cjelovitu uslugu – od početne ideje, ispitivanja terena, pripremanja i pribavljanja dokumentacije te usklađivanja s hrvatskim zakonima i regulativom, urbanističkim planovima i studijama okoliša, preko lokacijske i građevinske dozvole, projektiranja, gradnje i nadzora do uporabne dozvole i upisa vlasništva nekretnine u zemljišne knjige.

Dugogodišnje poslovno iskustvo specijaliziralo nas je u poslovima konzaltinga i M Chanaan Poreč je Vaš najbolji partner za realizaciju projekata golf terena, turističkih naselja, poslovno-stambenih zgrada ili većih gradskih projekata. U cjelokupnom procesu od poslovnog savjetovanja, preko izrade poslovnog plana do realizacije dokumentacije i upravljanja projektima M Chanaan tim stoji Vam na raspolaganju.Osim projekata na terenu Hrvatske, M Chanaan nudi i internacionalne projekte.

POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINAMA

Kontaktirajte nas s povjerenjem! M Chanaan Poreč nudi stručnost, znanje i tradiciju u poslovanju nekretninama u Hrvatskoj i inozemstvu. Pogledajte izbor M Chanaan agencije za nekretnine – stare kamene i moderne kuće te vile na obali i u unutrašnjosti, apartmani, stanovi, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Bez obzira nalazite li se u Hrvatskoj ili poslujete iz neke druge države svijeta, pratimo vas kroz cjelokupan proces kupoprodaje nekretnina. Savjetujemo vas u izboru optimalnog rješenja za vas i vaše potrebe, posredujemo pri razgledu nekretnina, provjeravamo za vas vlasničke i zemljišno-knjižne dokumente, sastavljamo kupoprodajne ugovore i realiziramo kupoprodaju nekretnina sve do zaključenja ugovora i upisa prava vlasništva nekretnine na vaše ime.

Dvadesetogodišnje poslovno iskustvo i niz uspješnih projekata pozicionirali su M. Chanaan Poreč kao vodeći konzaltinški tim na području Istre i Hrvatske. Vrhunski domaći i inozemni stručnjaci snaga su i prednost M. Chanaana, a investiranje u nekretnine diljem svijeta, stručna podrška klijentima i njihovo zadovoljstvo – naša je misija.