O nama

Tridesetogodišnje poslovno iskustvo i cijeli niz uspješnih projekata pozicionirali su M. Chanaan kao vodeći konzaltinški tim na području Istre i Poreštine.
Vrhunski domaći i inozemni stručnjaci snaga su i prednost M. Chanaana.
Investiranje u Hrvatsku i regiju, uz stručnu podršku i zadovoljstvo klijenata – naša su misija.

Poslovanje obitelji Vukušić utemeljeno je 1990. godine sa sjedištem u Poreču, prekrasnom gradu smještenom na poluotoku Istra. Od samog početka poslovanje je funkcioniralo kao obiteljski posao, koji je do današnjih dana nekoliko puta mijenjao smjer poslovanja kao i nazive tvrtke, tražeći pravi put i pokušavajući se profilirati kao kvalitetna tvrtka.

Poslovni konzalting i posredovanje u prometu nekretninama iskristalizirali su se kao primarne djelatnosti u kojima je okupljen iznimno kvalitetan tim profesionalaca te se ostvaruju značajni poslovni rezultati.

M Chanaan Poreč Investitorima nudi ne samo velik broj iznimno atraktivnih projekata već im svojim znanjem, iskustvom i timom stručnjaka koji okuplja stavlja na raspolaganje svoje bogato iskustvo, omogućuje poslovno savjetovanje pri investiranju i u ime investitora pribavlja sve potrebne dozvole, studije i dokumentaciju, izrađuje poslovne planove, upravlja projektima te investitore prati do finalizacije projekta.

M Chanaan tim bavi se i posredovanjem u prometu nekretninama, renoviranjem, gradnjom, projektiranjem i nadzorom. Posjedujemo veliko iskustvo u ulaganju u stare kamene kuće i njihovu adaptaciju te gradnju novih nekretnina u istom stilu.

U ponudi M Chanaan nekretnina možete pronaći tradicionalne kamene kuće, stancije (stara napuštena obiteljska gospodarstva), moderne građevine i vile, hotele, turistička naselja, kampove, pansione, projekte budućih golf-igrališta s hotelsko-turističkim sadržajima, marine te razne druge projekte i nekretnine. Najveći broj nekretnina u našoj ponudi nalazi se na obali i u unutrašnjosti Istre, na Kvarneru i u Dalmaciji. Usluge konzaltinga, upravljanja projektima i posredovanja u prometu nekretninama nudimo na cijelom području Republike Hrvatske.

Svakom klijentu posvećujemo potpunu pažnju i na M Chanaan tim možete računati i nakon obavljena posla jer s klijentima ostajemo u kontaktu te smo im dostupni za sve informacije i naknadne poslove u djelokrugu svog poslovanja.

Od samih početaka posao je bio fokusiran na trgovinu (uvoz – izvoz), zastupanje stranih osoba i tvrtki te poslovni konzalting o investicijama na području Republike Hrvatske, Austrije i Poljske. Ostvareni kapital investiran je u ugostiteljske objekte, diskoteke, turizam, nekretnine i u razvojne projekte poput marina te projekte golf-igrališta s pratećim hotelsko-turističkim sadržajima.

Osim što nudimo bogatu paletu usluga, zainteresirani smo za suradnju s novim partnerima kao joint-venture u nekim projektima. Želite li investirati u razvoj projekata na području Republike Hrvatske i ako imate zanimljive poslovne planove i prijedloge, obratite nam se s povjerenjem. Očekujemo Vas s timom specijaliziranih partnera bogatog poslovnog iskustva.

Naše usluge

U okviru poslovnog konzaltinga i posredovanja u kupnji, prodaji i najmu nekretnina, obavljamo niz usluga kojima klijenta, sukladno njegovim potrebama i željama, pratimo od početne ideje do “ključa u ruke”. U nastavku je popis svih usluga u kojima Vam M Chanaan tim stoji na raspolaganju.

Usluge koje nudimo:

 • poslovno savjetovanje, vođenje i koordiniranje aktivnosti svih subjekata potrebnih za izradu dokumentacije temeljem koje će se raspisati natječaj za dodjelu projekta, s posebnim naglaskom na suradnju s javnim sektorom
 • savjetodavni i organizacijski poslovi koji obuhvaćaju osmišljavanje i usklađivanje svih pravnih, prostorno-planskih, gospodarskih i drugih aktivnosti na kojima će se temeljiti realizacija projekata te upravljanje projektima u skladu s propisima javnog sektora na lokalnoj razini te s projektantima koje angažira investitor
 • konzalting u području suradnje i komunikacije s javnim sektorom, posebno na lokalnoj razini te pomoć u suradnji na državnoj razini; pod lokalnom razinom podrazumijevaju se jedinice lokalne samouprave (gradovi, općine i županije) te njihove institucije, službe, uredi i javna trgovačka društva, dok se pod državnom razinom podrazumijeva suradnja s resornim ministarstvima te drugim državnim institucijama i uredima
 • usluge konzaltinga pri izradi: urbanističkih planova, geodetskih podloga, studija utjecaja na okoliš, konzervatorskih podloga, studija krajobraza te svih popratnih usluga
 • poslovanje nekretninama (kupnja, prodaja, najam nekretnina), koordinacija i savjetovanje pri kupnji ili prodaji nekretnina uz pribavljanje sve potrebne dokumentacije do izdavanja građevinske dozvole i upisa nekretnine u zemljišne knjige
 • projektiranje, gradnja i nadzor u građevinarstvu
 • usluge vezane uz legalizaciju nekretnina
 • inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje
 • konzalting i pomoć pri otvaranju novih tvrtki u Republici Hrvatskoj te savjetovanje vezano uz poslovanje i upravljanje tvrtki
 • računovodstveni i knjigovodstveni poslovi
 • prevoditeljske djelatnosti i usluge tumača
 • zastupanje inozemnih tvrtki u okviru registrirane djelatnosti
 • pružanje usluga pripreme dokumenata i ostale uredske djelatnosti
 • ispitivanje tržišta i javnog mnijenja
 • brendiranje, skrb o brandu i komunikaciji; izrada, oblikovanje i održavanje internetskih stranica i pružanje drugih internetskih usluga.

Pri obavljanju svih navedenih usluga M Chanaan Poreč surađuje s vrhunskim pravnim timom.

Naši partneri

Bez obzira govorimo li o kupnji i prodaji nekretnina ili poslovnom konzaltingu snaga M. Chanaan tima su probrani suradnici i partneri. Sa zadovoljstvom Vam ih predstavljamo.

Naši klijenti

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo neke od naših zadovoljnih klijenata, a uskoro ćemo Vam na ovom mjestu prezentirati i njihova iskustva suradnje s M. Chanaan timom.

Naši predstavnici

Bez obzira govorimo li o kupnji i prodaji nekretnina ili poslovnom konzaltingu snaga M. Chanaan tima su probrani predstavnici. Sa zadovoljstvom Vam ih predstavljamo.

blank
blank
blank
blank
blank
blank