Ostale usluge

Gastronomija, glazba i ljepota područja su našeg trajnog zanimanja i strasti. U njima nalazimo osobno zadovoljstvo, a svojom stručnošću, profesionalnošću i organizacijom kreiramo i obogaćujemo turističku ponudu Istre.

 • Gastronomija

  Desetljećima su ugostiteljski objekti koje smo vodili bili sinonimom kvalitetne ugostiteljsko-turističke ponude na području Poreštine. Velik broj sportskih, turističkih i zabavnih događanja na području Istre i danas pratimo našom gastronomskom podrškom.

  Raznovrsnost i inovativnost u izboru delicija, vrhunskih vina, koktela i pića te ljubazno osoblje i nezaboravna atmosfera žive u sjećanjima mnogih posjetitelja Istre. Tijekom 2016. svim poštovateljima naše ugostiteljske tradicije pripremili smo iznenađenje – novootvoreni ekskluzivan bar Legend of M u sklopu novog poslovnog objekta M. Chanaana, u središtu Poreča.

 • blank

  Glazba

  Jedna od prvotnih i nekad primarnih djelatnosti M. Chanaana pokrivala je organizaciju velikih glazbenih spektakla, estradnih i drugih medijskih događanja na području cijele Hrvatske.

  Ovaj sektor poslovanja koji danas objedinjuje dugogodišnje iskustvo i know how u svim segmentima pripreme događaja – od nabave i postavljanja tehničkih rekvizita (glazbena i druga oprema te prostori u kojima će se program izvoditi), pripreme promotivnih materijala i oglašavanja, pripreme ambijentalnog ugođaja te vezanih ugostiteljskih usluga, pa do konačne realizacije samog događaja – njegujemo i razvijamo i dalje: pružamo Vam i usluge savjetovanja u pripremi različitih medijskih događanja te na korištenje ustupamo svoje objekte.

 • blank

  Salon ljepote

  Salon zdravlja i ljepote Beauty Face započeo je s radom u ugodnom ambijentu u ulici Istarskog razvoda 7.

  Kombinacijom vrhunskih preparata i najsuvremenijih kozmetičkih uređaja, uz znanje, stručnost i profesionalnost Beauty Facea u području kozmetike, estetike i zdravlja, u najkraćem ćete vremenu postići željeni estetski rezultat. Skrbeći o vašem izgledu i zdravlju, ugodit ćemo i vašem unutarnjem zadovoljstvu.

  Vjerujemo da će prostrani, luksuzni i opuštajući ambijent salona Beauty Face, postati vaša oaza ljepote i zdravlja.

  Detaljne informacije možete dobiti na našoj web stranici https://www.beauty-face.hr/.