Razvojni projekt Golf Špin

Konzalting društvo M Chanaan Poreč idejni je začetnik, savjetnik i koordinator aktivnosti u razvoju projekta Golf Špin, gdje se na iznimno atraktivnom, danas neizgrađenom području površine 158 ha 10-tak km sjeverno od Poreča predviđa izgradnja golf-igrališta sa 27 rupa i svim potrebnim pratećim sadržajima te smještajnih kapaciteta od 900 postelja u hotelu, turističkim apartmanima i vilama. Razvoj značajnog investicijskog projekta kao što je projekt Golf Špin, pretpostavlja maksimalan angažman sa strane M Chanaan stručnog tima na području svoje osnovne djelatnosti – poslovnog savjetovanja i upravljanja projektima, u svrhu podrške potencijalnim investitorima do realizacije projekta.

Područje namijenjeno izgradnji golf-igrališta i smještajnih kapaciteta „Tar – Stancija Špin“ nalazi se na sjeverozapadnoj obali Istre, između Poreča i Novigrada. Neposredna blizina morske obale, konfiguracija terena s iznimnim vizurama prema moru i dolini rijeke Mirne te odlična prometna povezanost pružaju ovom prostoru velike razvojne mogućnosti.

Područje namijenjeno gradnji golf-igrališta nalazi se na blago povišenom terenu, na nadmorskoj visini od oko 90 m, a već izrađen Masterplan jasno prikazuje sve komparativne prednosti ove lokacije.

Područje namijenjeno gradnji smještajnih kapaciteta najviše kategorije smješteno je u neposrednoj blizini mora, iznad povijesne Tarske vale u kojoj se već preko 1000 godina na tradicionalan način lovi riba, a svojim će položajem osiguravati budućim posjetiteljima mir i iznimnu ljepotu doživljaja.

Planske pretpostavke za realizaciju predviđenih sadržaja na području golf-igrališta i smještajnih kapaciteta „Tar – Stancija Špin“ utvrđene su Prostornim planom Istarske županije i Prostornim planom uređenja Općine Tar-Vabriga. Stoga je u ovoj fazi upravljanja projektom fokus poduzeća M Chanaan usmjeren na poslovno savjetovanje u području suradnje i komunikacije s javnim sektorom, kako bi se u narednom razdoblju moglo pristupiti izradi detaljnije prostorno-planske i projektne dokumentacije.

Ostali projekti

Pošaljite upit