Projekt Brazil

Na samom jugu brazilske pokrajine Bahie, a samo nekoliko stotina metara od obale Atlantskog oceana, realizacijom projekta “Brazil” nastat će ekskluzivno turističko naselje. Područje projekta smješteno je u zelenoj tropskoj oazi turističkog naselja Coqueirais, na litici 40 m iznad razine mora s prekrasnim pogledom na ocean. U predviđenim vilama, dvojnim kućama i apartmanskim zgradama izgrađenim na više od 4 ha površine, nalazit će se ukupno 61 luksuzno uređena stambena jedinica. Naselje u jednu cjelinu objedinjava zelena površina u središtu, s zajedničkim bazenom, sportskim terenom i roštiljem.

Sve objekte odlikuje jedinstven dizajn koji spaja moderan izgled, potpunu uklopljenost u prirodno okruženje te vrhunsku kvalitetu življenja. Raznolika ponuda stambenih jedinica različitih površina i rasporeda prostorija pruža mogućost odabira stanovanja potpuno prilagođenog željama pojedinca.Prostrane panoramske terase i staklene plohe životni prostor otvaraju okolnoj prirodi, moru i svjetlosti. Cijelo područje projekta predviđeno je kao prirodan teren, s obiljem tropske vegetacije.

Područje Coqueirais nalazi se samo 10-tak km zračne linije od grada Porto Seguro, grada je od oko 130.000 stanovnika na jugu Bahie. Zbog prirodnih i kulturnih ljepota – šarene kolonijalne arhitekture, brojnih karnevala, tropskih šuma i pješčanih plaža u okolici, druga je turistička destinacija u Brazilu nakon Ria de Janeira. Odlična prometna povezanost područja i blizina svih sadržaja, stanovnicima naselja garantiraju mogućnost ugodnog provođenja vremena i van granica naselja.

Cijena: Na upit

Dokumentacija o projektu

Ostali projekti

Pošaljite upit