Projekt Madagaskar

Otok Nosy Be jedno je od najpoznatijih i najhvaljenijih odredišta ne samo Madagaskara, već i čitavog afričkog kontinenta. Plantaže kave, kakaa, vanilije i ylang-ylanga donijele su mu ime “mirisni otok”. Na prestižnoj poziciji tek stotinjak metara od oceana, projektom “Madagaskar” planirana je izgradnja ekskluzivnog turističkog naselja, sa atraktivnim zajedničkim sadržajima.

Naselje izgrađeno na površini od preko 35.000 m2, bit će opremljeno svime što je potrebno za neopterećeno uživanje u egzotičnom okruženju: bazeni, restoran i zone za relaksaciju na usluzi su njegovim stanovnicima. Samo nekoliko koraka dalje nalaze se dvije prekrasne pješčane plaže. Sve građevine u naselju zamišljene su kao jedinstveni spoj moderne i tradicionalne malgaške gradnje, u kombinaciji kamena i najkvalitetnijeg drva, s krovovima prekrivenim palminim lišćem.

Planom je predviđena izgradnja 25 vila s bazenima i privatnim vrtovima, na parcelama od cca.1000 m2. Jednokatne vile od 235 m2 projektirane su tako da pružaju izniman pogled na glasoviti zalazak sunca iza otoka Nosy Sakatia. Upotreba lokalnih materijala kao što su ebanovina i mahagonij, ručno izrađeni detalji u autohtonom stilu i gradnja u skladu s najvišim ekološkim standardima, stvaraju elegantnu atmosferu u potpunoj harmoniji s prirodom i lokalnom kulturom.

Cijena: Na upit

Dokumentacija o projektu

Ostali projekti

Pošaljite upit