Projekt selo Lučetići

Selo Lučetići se nalazi na području Općine Mošćenička Draga, mjestu poznatom kao turistička destinacija s prekrasnim plažama.

Budući da M Chanaan Poreč investitorima nudi samo najatraktivnije prilike za investiranje u Hrvatskoj i inozemstvu, projekt Lučetići nalazi se na iznimnoj lokaciji, udaljenoj samo 8 km od mora i jedne od najljepših plaža u Istri. Iz sela se pruža prekrasan otvoren pogled na otoke Krk i Cres te cijeli Kvarnerski zaljev. Smješteno je neposredno uz Park prirode Učka, usred šume kestena i hrasta i sa starim voćnjakom u selu.

Površina zemljišta u vlasništvu na kojem je smješteno malo selo proteže se na cca 20.000 m2. Selo Lučetići se sastoji se od 3 ruševne kamene kuće koje su uredno ucrtane i uvedene u vlasnički list, te jednog neucrtanog objekta. Ukupna površina postojećih objekata iznosi 475 m2, tako da postoji mogućnost gradnje na tlocrtnoj površini 475 m2 P+1. Pristupni put vodi sve do sela, te u selu postoje priključci struje i vode. M Chanaan Vam pri realizaciji projekta obnove sela omogućuje cjelovitu uslugu poslovnog savjetovanja, pribavljanja sve potrebne dokumentacije i upravljanja projektom.

Cijena: 300.000 EUR

Dokumentacija o projektu

Ostali projekti

Pošaljite upit